IN GROEP GEZONDER EN GELUKKIGER

High Intensity Interval Training (HIIT)

TRAINEN EN PLEZIER MAKEN MET VRIENDEN

High Intensity Interval Training (HIIT) in groep

Een HIIT (High-Intensity Interval Training) training in onze SGT-formule is een vorm van small group training waarbij je in een kleine groep traint onder begeleiding van een personal trainer. Tijdens de training wissel je korte periodes van hoge intensiteit af met korte periodes van rust of actief herstel.

footbench

Hoe verloopt een HIIT-sessie?

De HIIT training begint met een warming-up om de spieren op te warmen en het cardiovasculaire systeem te activeren. Vervolgens zal de personal trainer verschillende oefeningen en bewegingen introduceren die gericht zijn op het verbeteren van je conditie, kracht en explosiviteit. Deze oefeningen kunnen onder andere bestaan uit burpees, jumping jacks, squats, lunges en high knees.

Tijdens de training zal je personal trainer je groep aanmoedigen en begeleiden om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren en om de juiste intensiteit voor jouw lichaam te behalen. Het doel van de training is om de hartslag hoog te houden en zoveel mogelijk calorieën te verbranden in een relatief korte tijd.

Na de training zal de personal trainer een cool-down begeleiden om de hartslag en ademhaling weer terug te brengen naar rustniveau en om de spieren te stretchen. Een HIIT training in SGT-formule is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende en effectieve manier om hun conditie te verbeteren en vet te verbranden, onder begeleiding van een personal trainer en in een kleine groep van gelijkgestemde sporters.

Praktische info over de HIIT vaste SGT-lessen

 • Turnhout
 • 12 weken
 • 1 uur per sessie
 • Private gym
 • Op je eigen niveau
 • Man & vrouw
 • Wordt ingepland vanaf najaar 2023.
 • Korte en krachtige workout
 • 45′ werken – 15′ cooling down
 • Groep 3-6 personen
 • Met een personal trainer

Aansluiten bij een groep of met een eigen groep starten? Laat van je horen. We contacteren je binnen 24u over de beschikbare opties.

yoni
coach Yoni
Waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen over SGT-lessen

We delen onze meest gestelde vragen maar persoonlijke begeleiding staat bij ons echt centraal dus aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Onze prijzen voor SGT-sessies zijn binnenkort beschikbaar op de website.

De small group trainingen vinden plaats in een van onze discrete gyms in de Kempen. In elke gym zijn we namelijk volledig voorzien van alle nodige toestellen en attributen om het maximum uit je sessie te halen. Zie je het toch graag anders, bespreek dan met ons de mogelijkheden.

De vaste small group trainingen lopen telkens 12 weken. Een traject op maat start in principe ook bij 12 weken, al is ook dat perfect af te stemmen op je doelen.

Een SGT-sessie bij Sterker vindt plaats in een groep van maximaal 6 personen en wordt begeleid door één trainer. In een personal training ben je volledig alleen met je trainer.
Een misvatting die we wel even willen counteren is het feit dat men denkt dat mannen en vrouwen verschillende oefeningen krijgen. We willen mensen compleet trainen dus mannen moeten ook bv hun bilspieren trainen en vrouwen ook bv hun armen. Uiteraard is er een verschil bij mannen en vrouwen in volume dat we spiergroepen trainen.

Het volledige Sterker aanbod

Vestigingen

Club Sterker groeit !

Tijd is geld en zeker in een overvolle agenda. Daarom doen wij er alles aan om bij iedereen zo dicht mogelijk in de buurt te zijn.