Trainen op maat

Personal Training

let’s get personal

Waarom een personal trainer?

Iemand die een persoonlijk trainingsschema voor jouw maakt en streng op toe ziet dat je correcte houdingen en bewegingsvormen gebruikt om het effect te maximaliseren. Geen saaie routine maar afwisselende trainingen met de beste materialen en toestellen. En bovenal iemand die je aanmoedigt en blijft motiveren om door te gaan. Kortom de beste weg naar echte resultaten. Ook als DUO training mogelijk, waarbij je samen traint met je partner wat vaak zorgt voor een extra motivatie.

team2
  • ​Meer energie
  • Gezonder leven
  • Slanker en/of steviger lichaam
  • Wegwerken van zwaktes in je lichaam
  • Verstevigen van je ‘core’ (buik & rug)
  • Sportspecifiek werken
  • Opnieuw leren bewegen op een correcte manier
  • Terug in vorm geraken na de bevalling
  • Strak en fit zijn voor bepaalde gelegenheden zoals huwelijk, optreden, …
  • Kinderen weer vertrouwd maken met bewegen en ‘buiten spelen’ als tegengewicht in een wereld vol schermpjes

Het volledige Sterker aanbod

Het Sterker team dat voor je klaar staat

Tobias
Tobias Maerien

Personal Trainer, Foodcoach

Philip
Philip Fagoo

Personal Trainer

Sieg
Sieg Henrist

Personal Trainer, Masseur

yoni
Yoni

Personal Trainer, Sportverzorger

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen

We delen onze meest gestelde vragen maar persoonlijke begeleiding staat bij ons echt centraal dus aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Bedankt dat je interesse hebt in onze diensten!
Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op, daarna plannen we met jou een vrijblijvend intake gesprek in.
We verwelkomen je dan in één van onze vestigingen met een lekkere kop koffie.

IMG_3042 kopie
Koffie staat klaar

Tijdens dit gesprek overlopen we onze visie, werkwijze, mogelijkheden en prijzen. Maar het allerbelangrijkste op dat moment is luisteren naar jouw verhaal, waarna we bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus, wees welkom en laat ons jou helpen naar een sterkere en gezondere versie van jezelf!

Mensen met acute pijn adviseren we om eerst een dokter/kinesitherapeut te raadplegen, maar eenmaal je een diagnose hebt kunnen we hand-in-hand samenwerken met de behandelde specialist.

Wij hanteren een 24-uur cancel policy.

Uiteraard! Wij benaderen elk individu zodat hij/zij kan bewegen op zijn/haar niveau.

Een misvatting die we wel even willen counteren is het feit dat men denkt dat mannen en vrouwen verschillende oefeningen krijgen. We willen mensen compleet trainen dus mannen moeten ook bv hun bilspieren trainen en vrouwen ook bv hun armen. Uiteraard is er een verschil bij mannen en vrouwen in volume dat we spiergroepen trainen.

We werken persoonlijk en we willen deze aanpak ook doortrekken in onze intake en kennismaking. We nodigen mensen bijzonder graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarin we alles overlopen qua visie, werkwijze, mogelijkheden, pakketten en prijzen.

In het filiaal te Turnhout is er een douche, in de vestiging te Retie nóg niet.
Maar we willen groeien waarbij elk filiaal een douche zal hebben.

We werken met vaste momenten voor alle klanten, als je eens niet kan op jouw slot dan puzzelen we uiteraard binnen onze mogelijkheden zodat je op een ander moment kan trainen die week.
Reden: We willen klanten leren dat hun beweeg-moment(en) ook prioriteit is in hun week, zodat men leert dat ze ook rondom deze beweeg-moment(en) heen moet plannen.

We willen een vaste coach per klant zetten, uiteraard als de coach ziek is of vakantie heeft zullen we vervanging voorzien.
Al onze coaches zijn geschoold en goedgekeurd door hoofdcoach Tobias Maerien en uiteraard is elke trainer anders qua persoonlijkheid, maar ook in hun eventuele specialisatie. Als hoofdcoach kent hij de trainers het beste en gaat hij tijdens de intake proberen om ook de klant zo goed mogelijk te leren kennen zodat hij de juiste coach bij elke klant kan plaatsen zodat het een ‘match made in heaven’ is.

Personal training kan met doelen op korte termijn of kan met doelen op lange termijn. Personal training kan zelfs zonder specifieke doelen waarbij het gewoon draait om de algemene gezondheid van de persoon te optimaliseren.
Sinds 2010 begeleiden we al klanten en sommige zijn nog steeds bij ons, maar we hebben uiteraard ook mensen die dit willen proberen voor 3-6 maanden om dan zelfstandig verder te gaan. Ook deze klanten zijn welkom en willen we waarde bieden en meegeven in de periode dat ze bij ons zijn.

Het is raadzaam een eigen ongevallenverzekering te hebben voor plotse blessures of ongevallen waarbij de aansprakelijkheid niet bij Club Sterker kan gelegd worden.

Wij hebben geen specialisaties in cardiotraining, dus het uitschrijven van loopschema’s om een marathon sneller te lopen bieden we niet aan, maar wij begeleiden wel cardio-sporters (bv marathonlopers) om ervoor te zorgen dat hun lichaam sterk genoeg is om die belasting aan te kunnen. Dit op vlak van mobiliteit, kracht, krachtuithouding en voeding.

Dan bevriezen we je abonnement. Het ligt aan de lengte dat je “OUT” bent of we jouw uurslot(en) kunnen vrijhouden of terug open zetten. Wel zullen we tijdelijk je uurslot(en) opvullen met klanten.

Klanten die langdurig 1x per week bij ons krachttraining komen doen en erna zelfstandig wat wandelen, tennissen, joggen,… die gaan zeker een verschil in kracht en gemak voelen.
Maar als je echt een verandering in de spiegel wilt en je lichaamssamenstelling wilt veranderen dan is 2x per week de absolute minimum.
Het resultaat dat je mag verwachten ligt volledig aan de effort die je erin steekt.

We willen een compleet beweeg-pallet in het leven van de klant brengen. Dit van krachttraining, naar HIIT-training* tot mobiliteit & stabiliteit alsook cardio-training.
Enkel de ‘low-intensity-cardio-trainingen’ zul je niet snel met je coach doen, een coach betalen om samen te gaan wandelen, joggen, fietsen, zwemmen is niet zo interessant. Dat is laagdrempeliger en ga je perfect zelfstandig kunnen doen met huiswerk van je coach.

*High Intensity Interval Training

Waar kunnen wij je mee helpen?

Contact

Meer informatie nodig? Contacteer ons

Stephanie Schrijvers
Super fijne ervaring waar ik een leuke, positieve en sportieve attitude aan mag overhouden!!
Laurens Kuypers
Tobias en zijn team zijn stuk voor stuk toppers. Zeer goede en vooral persoonlijke/op maat begeleiding. Zeker een aanrader voor iemand die gezonder/sterker (zowel fysiek als mentaal) wil worden!
Frederik Mostmans
Fijne personal trainers, goede begeleiding in combinatie met een gym die voorzien is van alles zodat je ook in groep of als teambuilding kan komen trainen.
Anne de Waal
Door de motivatie van de trainers en de leuke parcours die worden afgelegd, ga ik nooit tegen mijn zin trainen. Blijf zo verder doen!
Ann Cools
Ik wist dat ik indien ik mijn levensstijl wilde veranderen hier aan het juiste adres was. De begeleiding is super!
Kel Ly
Eind augustus werd ik 40, een leeftijd die me deed inzien dat ik helemaal niet goed bezig was. Bij het trainen heb ik grenzen verlegd die ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Het aanpassen van mijn eetgewoontes ging door de goede begeleiding van Tobias ook veel makkelijker dan verwacht. Ik voel me goed, fit en dat merken ook mijn man en dochter. En als leuke extra ben ik op 3 maanden tijd ook nog eens 15kg kwijt.