Trainen op maat

Personal Training in de Kempen

Via personal training in de Antwerpse Kempen begeleiden wij wekelijks meer dan 100 mensen naar een sterker en gezonder lichaam. Dat doen we in onze discrete private gyms met mensen zoals jij. Druk bezette profielen die vaak flink moeten zoeken naar ruimte in een volgeboekte agenda. Bovendien wil je wel gezonder worden, maar vind je dat lekker uit eten met een glas wijn nog moet kunnen op de weg naar je doel. Dat begrijpen wij perfect! Daarom werken onze personal trainers in onze gyms volledig op maat van jouw doelen, wensen en agenda richting een gezonder lichaam en een gelukkiger, kwaliteitsvoller leven.

Gepersonaliseerde fitnessprogramma’s mét personal trainer

In onze discrete gyms in de Antwerpse Kempen staat topmateriaal voor een compleet beweegpalet. Zo kunnen we programma’s aanbieden rond:

 • aangenamer ouder worden
 • algemene fitheid
 • betere flexibiliteit van de spieren en mobiliteit van de gewrichten
 • gewichtsverlies
 • gerichte sportdoelen
 • versterkende trainingen richting sportevents (bijv. marathon)
 • herstellen van een zwangerschap
team2

Je kan onze programma’s volledig op maat doorlopen in 3 formules:

Wat doet een personal trainer voor jou?

Jouw personal trainer zal je begeleiden bij elke stap in je gezondheidsplan. Zo leer je de juiste vorm en techniek gebruiken tijdens het uitvoeren van oefeningen. Word je geholpen om jouw sterke punten te versterken en zwakkere gebieden te verbeteren. En je coach motiveert je om uit jouw comfortzone te stappen om je grenzen te verleggen.

Daarnaast kan je personal trainer je adviseren over voeding en lifestyle-keuzes om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Je coach helpt je graag bij het opstellen van een evenwichtig voedingsplan dat afgestemd is op je doelen, evenals bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die bijdragen aan je succes op lange termijn.

Onze personal trainers

Onze groep personal trainers bestaat uit 4 coaches per vestiging. Na je intakegesprek bekijken we wie het beste bij jouw wensen en profiel past. Op die manier streven we een perfecte match na tussen coach en klant.

Onze trainers in

 • Elke Wittevrongel
  Meer
 • Nick Lehmbruch
  Meer
 • Gunther Scheipers
  Meer
 • Lando Schalk
  Meer
 • Robin Lodewyckx
  Meer
 • Yoni Van Massenhoven
  Meer
 • Sieg Henrist
  Meer
 • Philip Fagoo
  Meer
 • Tobias Maerien
  Meer

Train in onze professionele gyms in de Kempen

Onze discrete gyms voor personal training liggen in de Antwerpse Kempen. We bouwen verder aan een netwerk van vestigingen om zo zo dicht mogelijk bij jou te kunnen zijn. Zo ben je altijd snel bij ons én weer thuis of op je volgende afspraak in je drukke agenda. Elke gym is bovendien voorzien van ruime parking en een vlotte ontsluiting naar snelwegen.

Elke Sterker gym bevat het neusje van de zalm wat fitnesstoestellen betreft. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen compleet uitgeruste station tot zijn/haar beschikking. Zo train je volledig op jouw tempo met de exclusieve persoonlijke aandacht.

We deden ons uiterste best om de gyms gezellig maar sportief te houden. Bij ons overheerst daarom rust en sereniteit in plaats van luide muziek en discolampen. Na je personal training sessie nood aan een douche? Dan mag je vrij gebruikmaken van de private badkamer waar je je in alle rust terug kan klaarmaken voor je volgende dagtaak. Vergeet voor je vertrek niet om een gratis supplement te nemen voor een optimaal herstel van je spieren.

Naast personal training

Voedingsadvies op maat in

Met voedingsadvies op maat ontwikkelden we een uniek afslankconcept dat vertrekt vanuit de persoon en niet vanuit een klassiek dieetprogramma. Want net zoals de perfecte ‘little black dress’ er voor iedereen anders uitziet qua model, snit en materiaal, is ook het ideale dieet heel persoonlijk.

Rekening houdend met je levenswijze, job, sociale verplichtingen, gezondheid, … stellen wij voor jou een voedingspatroon op maat samen. Zo kan afslanken gemakkelijk en tegelijk prettig zijn.

Reken daarbij uiteraard op persoonlijke en professionele begeleiding. Want ervoor zorgen dat je snel resultaat ziet en gezond blijft, is ons gezamenlijke doel.

Massages

In onze discrete gyms bieden we ook massages aan. Coaches Sieg en Yoni zijn gecertificeerd masseur en kunnen je een complete ontspanningsmassage of sportmassage geven in een rustgevende ruimte. We leven in een stressvolle maatschappij en bieden met deze massages een extra tool om te ontstressen, want we weten allemaal dat een massage wonderen kan verrichten. We zijn echter geen kine team of wellness, maar focussen op gezondheid en rust voor je lichaam. Ideaal als aanvulling op je activiteiten bij je Sterker personal trainer, al is eigenlijk iedereen welkom voor een massage.

Andere vestigingen

Tijd is geld. Zeker in een overvolle agenda. Daarom doen wij wij er alles aan om zo dicht mogelijk in jouw buurt actief te zijn. We werken zo achter de schermen hard aan een netwerk van gyms in de provincie Antwerpen. Met onze huidige vestigingen doen we dat al goed, maar we mikken op véél beter. Reken er maar op dat er dus nog meer aan zit te komen!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veelgestelde vragen

We delen onze meest gestelde vragen maar persoonlijke begeleiding staat bij ons echt centraal dus aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Bedankt dat je interesse hebt in onze diensten!
Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op, daarna plannen we met jou een vrijblijvend intake gesprek in.
We verwelkomen je dan in één van onze vestigingen met een lekkere kop koffie.

IMG_3042 kopie
Koffie staat klaar

Tijdens dit gesprek overlopen we onze visie, werkwijze, mogelijkheden en prijzen. Maar het allerbelangrijkste op dat moment is luisteren naar jouw verhaal, waarna we bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus, wees welkom en laat ons jou helpen naar een sterkere en gezondere versie van jezelf!

Mensen met acute pijn adviseren we om eerst een dokter/kinesitherapeut te raadplegen, maar eenmaal je een diagnose hebt kunnen we hand-in-hand samenwerken met de behandelde specialist.

Wij hanteren een 24-uur cancel policy.

Uiteraard! Wij benaderen elk individu zodat hij/zij kan bewegen op zijn/haar niveau.

Een misvatting die we wel even willen counteren is het feit dat men denkt dat mannen en vrouwen verschillende oefeningen krijgen. We willen mensen compleet trainen dus mannen moeten ook bv hun bilspieren trainen en vrouwen ook bv hun armen. Uiteraard is er een verschil bij mannen en vrouwen in volume dat we spiergroepen trainen.

We werken persoonlijk en we willen deze aanpak ook doortrekken in onze intake en kennismaking. We nodigen mensen bijzonder graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarin we alles overlopen qua visie, werkwijze, mogelijkheden, pakketten en prijzen.

In het filiaal te Turnhout is er een douche, in de vestiging te Retie nóg niet.
Maar we willen groeien waarbij elk filiaal een douche zal hebben.

We werken met vaste momenten voor alle klanten, als je eens niet kan op jouw slot dan puzzelen we uiteraard binnen onze mogelijkheden zodat je op een ander moment kan trainen die week.
Reden: We willen klanten leren dat hun beweeg-moment(en) ook prioriteit is in hun week, zodat men leert dat ze ook rondom deze beweeg-moment(en) heen moet plannen.

We willen een vaste coach per klant zetten, uiteraard als de coach ziek is of vakantie heeft zullen we vervanging voorzien.
Al onze coaches zijn geschoold en goedgekeurd door hoofdcoach Tobias Maerien en uiteraard is elke trainer anders qua persoonlijkheid, maar ook in hun eventuele specialisatie. Als hoofdcoach kent hij de trainers het beste en gaat hij tijdens de intake proberen om ook de klant zo goed mogelijk te leren kennen zodat hij de juiste coach bij elke klant kan plaatsen zodat het een ‘match made in heaven’ is.

Personal training kan met doelen op korte termijn of kan met doelen op lange termijn. Personal training kan zelfs zonder specifieke doelen waarbij het gewoon draait om de algemene gezondheid van de persoon te optimaliseren.
Sinds 2010 begeleiden we al klanten en sommige zijn nog steeds bij ons, maar we hebben uiteraard ook mensen die dit willen proberen voor 3-6 maanden om dan zelfstandig verder te gaan. Ook deze klanten zijn welkom en willen we waarde bieden en meegeven in de periode dat ze bij ons zijn.

Het is raadzaam een eigen ongevallenverzekering te hebben voor plotse blessures of ongevallen waarbij de aansprakelijkheid niet bij Club Sterker kan gelegd worden.

Wij hebben geen specialisaties in cardiotraining, dus het uitschrijven van loopschema’s om een marathon sneller te lopen bieden we niet aan, maar wij begeleiden wel cardio-sporters (bv marathonlopers) om ervoor te zorgen dat hun lichaam sterk genoeg is om die belasting aan te kunnen. Dit op vlak van mobiliteit, kracht, krachtuithouding en voeding.

Dan bevriezen we je abonnement. Het ligt aan de lengte dat je “OUT” bent of we jouw uurslot(en) kunnen vrijhouden of terug open zetten. Wel zullen we tijdelijk je uurslot(en) opvullen met klanten.

Klanten die langdurig 1x per week bij ons krachttraining komen doen en erna zelfstandig wat wandelen, tennissen, joggen,… die gaan zeker een verschil in kracht en gemak voelen.
Maar als je echt een verandering in de spiegel wilt en je lichaamssamenstelling wilt veranderen dan is 2x per week de absolute minimum.
Het resultaat dat je mag verwachten ligt volledig aan de effort die je erin steekt.

We willen een compleet beweeg-pallet in het leven van de klant brengen. Dit van krachttraining, naar HIIT-training* tot mobiliteit & stabiliteit alsook cardio-training.
Enkel de ‘low-intensity-cardio-trainingen’ zul je niet snel met je coach doen, een coach betalen om samen te gaan wandelen, joggen, fietsen, zwemmen is niet zo interessant. Dat is laagdrempeliger en ga je perfect zelfstandig kunnen doen met huiswerk van je coach.

*High Intensity Interval Training

Waar kunnen wij je mee helpen?

Vraag meer info

Alle contactmogelijkheden

Wat klanten zeggen over Sterker

Ann Kerens
Prima begeleiding, aangename en ontspannen sfeer om te trainen. Trainingsopbouw op eigen niveau, ook als je een duopakket hebt. Heel vriendelijke trainer!
Sjouke Hendrickx
Ik ben nooit sportief geweest, maar mijn 6 sessies personal training met Nick hebben mijn mening volledig veranderd. Nick’s benadering is perfect voor beginners zoals ik. Hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde op mijn eigen niveau. Vanaf onze eerste ontmoeting begreep Nick mijn niveau en motiveerde me subtiel om verder te gaan. Sporten op mijn eigen niveau was precies wat ik nodig had. Dank je wel, Nick, voor deze geweldige ervaring!
Lieven Tubbax
Ervaren trainers met een passie voor hun werk! Goede begeleiding en enorm motiverend om hier te kunnen trainen!
Liesbet Staes
Ik deed mee aan de 77 dagen challenge en vond het super! Een fijne uitdaging met uiteenlopende oefeningen, voedingsadvies en héle goeie begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden!
Peter Lodewyckx
Club Sterker heeft mij zeer professioneel begeleid. De trainer gaf duidelijke uitleg en motiveerde mij. Vanwege een tevreden sporter
Els Vansant
Tobias en Sieg weten echt te motiveren! Leuk trainen zo.