ontspannen en sterker worden

Massages

op maat van je lichaam

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage die wij aanbieden is een complete lichaamsmassage die je helemaal tot rust brengt. Het moderne leven kan erg stressvol zijn en soms voelt het alsof u het gewicht van de wereld op uw rug draagt. Deze spanningen kunnen uw lichaam beïnvloeden en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.

massage

Onze massage werkt deze spanningen los en zal de energiestroom en flexibiliteit van uw lichaam verbeteren. Mentaal en fysiek helemaal tot rust komen.

 • Ontspanning van je lichaam zowel fysiek als mentaal
 • Verminderd stress
 • Verminderd pijn
 • Positieve werking op de gemoedstoestand
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Bevorderd bloedsomploop
 • Bevorderd de slaap
 • Verhogende werken op de immuniteit

Sportmassage

Een stevige massage die de spieren in de juiste conditie brengt. Gespannen spieren zullen tijdens de massage ontspannen en sneller herstellen waardoor spierpijn en spiervermoeidheid voorkomen kan worden. Dit is zeer nuttig voor sporters, maar ook voor niet-sporters kan een sportmassage veel voordelen bieden. Zo verlicht de massage klachten die bijvoorbeeld ontstaan door het werk, stress of vermoeidheid.

 • Blessure preventie
 • Herstel na een blessure
 • Sneller herstel van het lichaam na sportprestatie
 • Bevorderd bloedcirculatie
 • Sneller aanbrengen van bouwstoffen naar spieren en afvoeren van afvalstoffen
 • Verminderd stress
 • Verbetert de slaap
 • Verhogende werking op immuniteit

Het volledige Sterker aanbod

Onze trainers in

 • Lando Schalk
  Meer
 • Robin Lodewyckx
  Meer
 • Yoni Van Massenhoven
  Meer
 • Sieg Henrist
  Meer
 • Philip Fagoo
  Meer
 • Tobias Maerien
  Meer
Waar kunnen wij je mee helpen?

Veelgestelde vragen

We delen onze meest gestelde vragen maar persoonlijke begeleiding staat bij ons echt centraal dus aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Bedankt dat je interesse hebt in onze diensten!
Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op, daarna plannen we met jou een vrijblijvend intake gesprek in.
We verwelkomen je dan in één van onze vestigingen met een lekkere kop koffie.

IMG_3042 kopie
Koffie staat klaar

Tijdens dit gesprek overlopen we onze visie, werkwijze, mogelijkheden en prijzen. Maar het allerbelangrijkste op dat moment is luisteren naar jouw verhaal, waarna we bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus, wees welkom en laat ons jou helpen naar een sterkere en gezondere versie van jezelf!

Mensen met acute pijn adviseren we om eerst een dokter/kinesitherapeut te raadplegen, maar eenmaal je een diagnose hebt kunnen we hand-in-hand samenwerken met de behandelde specialist.

Wij hanteren een 24-uur cancel policy.

Uiteraard! Wij benaderen elk individu zodat hij/zij kan bewegen op zijn/haar niveau.

Een misvatting die we wel even willen counteren is het feit dat men denkt dat mannen en vrouwen verschillende oefeningen krijgen. We willen mensen compleet trainen dus mannen moeten ook bv hun bilspieren trainen en vrouwen ook bv hun armen. Uiteraard is er een verschil bij mannen en vrouwen in volume dat we spiergroepen trainen.

We werken persoonlijk en we willen deze aanpak ook doortrekken in onze intake en kennismaking. We nodigen mensen bijzonder graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarin we alles overlopen qua visie, werkwijze, mogelijkheden, pakketten en prijzen.

In het filiaal te Turnhout is er een douche, in de vestiging te Retie nóg niet.
Maar we willen groeien waarbij elk filiaal een douche zal hebben.

We werken met vaste momenten voor alle klanten, als je eens niet kan op jouw slot dan puzzelen we uiteraard binnen onze mogelijkheden zodat je op een ander moment kan trainen die week.
Reden: We willen klanten leren dat hun beweeg-moment(en) ook prioriteit is in hun week, zodat men leert dat ze ook rondom deze beweeg-moment(en) heen moet plannen.

We willen een vaste coach per klant zetten, uiteraard als de coach ziek is of vakantie heeft zullen we vervanging voorzien.
Al onze coaches zijn geschoold en goedgekeurd door hoofdcoach Tobias Maerien en uiteraard is elke trainer anders qua persoonlijkheid, maar ook in hun eventuele specialisatie. Als hoofdcoach kent hij de trainers het beste en gaat hij tijdens de intake proberen om ook de klant zo goed mogelijk te leren kennen zodat hij de juiste coach bij elke klant kan plaatsen zodat het een ‘match made in heaven’ is.

Personal training kan met doelen op korte termijn of kan met doelen op lange termijn. Personal training kan zelfs zonder specifieke doelen waarbij het gewoon draait om de algemene gezondheid van de persoon te optimaliseren.
Sinds 2010 begeleiden we al klanten en sommige zijn nog steeds bij ons, maar we hebben uiteraard ook mensen die dit willen proberen voor 3-6 maanden om dan zelfstandig verder te gaan. Ook deze klanten zijn welkom en willen we waarde bieden en meegeven in de periode dat ze bij ons zijn.

Het is raadzaam een eigen ongevallenverzekering te hebben voor plotse blessures of ongevallen waarbij de aansprakelijkheid niet bij Club Sterker kan gelegd worden.

Wij hebben geen specialisaties in cardiotraining, dus het uitschrijven van loopschema’s om een marathon sneller te lopen bieden we niet aan, maar wij begeleiden wel cardio-sporters (bv marathonlopers) om ervoor te zorgen dat hun lichaam sterk genoeg is om die belasting aan te kunnen. Dit op vlak van mobiliteit, kracht, krachtuithouding en voeding.

Dan bevriezen we je abonnement. Het ligt aan de lengte dat je “OUT” bent of we jouw uurslot(en) kunnen vrijhouden of terug open zetten. Wel zullen we tijdelijk je uurslot(en) opvullen met klanten.

Klanten die langdurig 1x per week bij ons krachttraining komen doen en erna zelfstandig wat wandelen, tennissen, joggen,… die gaan zeker een verschil in kracht en gemak voelen.
Maar als je echt een verandering in de spiegel wilt en je lichaamssamenstelling wilt veranderen dan is 2x per week de absolute minimum.
Het resultaat dat je mag verwachten ligt volledig aan de effort die je erin steekt.

We willen een compleet beweeg-pallet in het leven van de klant brengen. Dit van krachttraining, naar HIIT-training* tot mobiliteit & stabiliteit alsook cardio-training.
Enkel de ‘low-intensity-cardio-trainingen’ zul je niet snel met je coach doen, een coach betalen om samen te gaan wandelen, joggen, fietsen, zwemmen is niet zo interessant. Dat is laagdrempeliger en ga je perfect zelfstandig kunnen doen met huiswerk van je coach.

*High Intensity Interval Training

Waar kunnen wij je mee helpen?

Vraag meer info

Alle contactmogelijkheden

Wat klanten zeggen over Sterker

Els Vansant
Tobias en Sieg weten echt te motiveren! Leuk trainen zo.
Louis Goetschalckx
Top service en professionele coaching. Sterk Sterker !
Dana Paris
De wekelijkse trainingen zijn pittig en tegelijk verslavend. Ik voel me fysiek en mentaal sterker worden, stap voor stap. De trainers zijn top!
Jaimy
Zeer toffe en leerrijke ervaring, heel vriendelijke coaches die weten waar ze mee bezig zijn. Mooie en moderne sportclub.
John
Ik heb een PT-pakket van mijn zoon gekregen om te herstellen van een aandoening. De PT (Philip) heeft me hierin erg goed begeleid, ging uit van mijn persoonlijke omstandigheden (leeftijd, gewicht, sportachtergrond, aandoening etc.) waardoor ik trainingen op maat kreeg. Bovendien was het persoonlijke contact top, Ondanks het grote leeftijdsverschil! Een deskundige trainer in een professionele omgeving. Hoewel ik geen sportschool-type ben, ga ik vanaf nu op regelmatige basis! Ben bovendien volledig hersteld.
Jolan
Ik wilde het wat persoonlijker dan gewoon de Basic fit intrekken en niet weten wat je doet en ben zo via Sterker bij trainer Yoni terecht gekomen. Topvrouw , weet wat ze doet en laat je zelf je grenzen bepalen. Niks moet en alles kan. Dikke duim aan het ganse team van Sterker!