prettig dichtbij

Trainen in uw buurt

IMG_3036 kopie
IMG_3037 kopie

Retie en Turnhout zijn nog maar het begin

nieuwste toestellen en materialen
coaches die continue bijgeschoold worden
afzonderlijke massageruimte
douche gelegenheid
versnaperingen hoek
onze vestigingen

Club Sterker groeit !

Tijd is geld en zeker in een overvolle agenda. Daarom doen wij er alles aan om bij iedereen zo dicht mogelijk in de buurt te zijn. Met onze eerste twee vestigingen doen we dat al goed maar dat kan altijd beter. Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zie ons groeien.

Waar het allemaal begon

Sterker is geboren in 2022, maar founder Tobias zette in 2010 de eerste stappen als personal trainer. Dit onder de naam ‘4u2 In Motion’.  Van 2010 tot 2014 in een klein kamertje in het huis van zijn moeder Christel te Turnhout. 

Vanaf september 2014 was 4U2 In Motion gevestigd te Retie, hier bouwde Tobias met zijn vrouw en schoonvader een grotere private gym van 80m2 indoor en 200m2 outdoor ruimte. In het begin was dit met goedkopere materialen en C-merken, maar sinds 2018 is de gym serieus omgetoverd tot een private gym met enkel de beste materialen en toestellen van A-merken. 

Dit in combinatie met een grote outdoor gym en een magnifiek uitzicht over de velden van Retie. Heerlijk in het groen waar jij in volle discretie kan komen om te werken aan je gezondheid. 

Virtuele rondleiding in Retie

Na de geboorte van Sterker werd dit meteen gevierd met de opening van een tweede vestiging welke dicht aan de ring van Turnhout ligt. Een eenvoudig te bereiken gym voorzien van overmatige hoeveelheid parkeerruimte.

Deze tweede vestiging is volledig nieuw ingericht met het beste apparatuur welke klanten maar kunnen wensen. En welke zelfs de, nog hogere, wensen van de personal trainers overtreft.

Daarnaast is deze vestiging voorzien van een discrete massage ruimte en een gescheiden kantoor voor een prettig onboarding gesprek. Mocht je je in het zweet hebben gewerkt, dan is het mogelijk van de gratis douche faciliteiten gebruik te maken alsook een versnapering mee te pakken uit onze beverage corner zodat je fris en opgeladen op weg kunt voor de rest van de dag.

Neem een kijkje in onze gym

Omdat we graag iedereen willen laten mee profiteren van het Sterker-concept zijn we al voorzichtig aan het brainstormen over een derde vestiging.

Daarbij is gesproken over een stad meer westelijker ten opzichte van de huidige Sterker-vestigingen. Ook zijn we met een aantal coaches (m/v) in gesprek welke interesse hebben getoond in Sterker.

Deze coaches zullen in de bestaande vestigingen het Sterker-concept aangeleerd worden waarna ze op de nieuwe locatie kunnen starten met het trainen van de klanten. We houden jullie op de hoogte!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen

We delen onze meest gestelde vragen maar persoonlijke begeleiding staat bij ons echt centraal dus aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Bedankt dat je interesse hebt in onze diensten!
Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op, daarna plannen we met jou een vrijblijvend intake gesprek in.
We verwelkomen je dan in één van onze vestigingen met een lekkere kop koffie.

IMG_3042 kopie
Koffie staat klaar

Tijdens dit gesprek overlopen we onze visie, werkwijze, mogelijkheden en prijzen. Maar het allerbelangrijkste op dat moment is luisteren naar jouw verhaal, waarna we bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus, wees welkom en laat ons jou helpen naar een sterkere en gezondere versie van jezelf!

Mensen met acute pijn adviseren we om eerst een dokter/kinesitherapeut te raadplegen, maar eenmaal je een diagnose hebt kunnen we hand-in-hand samenwerken met de behandelde specialist.

Wij hanteren een 24-uur cancel policy.

Uiteraard! Wij benaderen elk individu zodat hij/zij kan bewegen op zijn/haar niveau.

Een misvatting die we wel even willen counteren is het feit dat men denkt dat mannen en vrouwen verschillende oefeningen krijgen. We willen mensen compleet trainen dus mannen moeten ook bv hun bilspieren trainen en vrouwen ook bv hun armen. Uiteraard is er een verschil bij mannen en vrouwen in volume dat we spiergroepen trainen.

We werken persoonlijk en we willen deze aanpak ook doortrekken in onze intake en kennismaking. We nodigen mensen bijzonder graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarin we alles overlopen qua visie, werkwijze, mogelijkheden, pakketten en prijzen.

In het filiaal te Turnhout is er een douche, in de vestiging te Retie nóg niet.
Maar we willen groeien waarbij elk filiaal een douche zal hebben.

We werken met vaste momenten voor alle klanten, als je eens niet kan op jouw slot dan puzzelen we uiteraard binnen onze mogelijkheden zodat je op een ander moment kan trainen die week.
Reden: We willen klanten leren dat hun beweeg-moment(en) ook prioriteit is in hun week, zodat men leert dat ze ook rondom deze beweeg-moment(en) heen moet plannen.

We willen een vaste coach per klant zetten, uiteraard als de coach ziek is of vakantie heeft zullen we vervanging voorzien.
Al onze coaches zijn geschoold en goedgekeurd door hoofdcoach Tobias Maerien en uiteraard is elke trainer anders qua persoonlijkheid, maar ook in hun eventuele specialisatie. Als hoofdcoach kent hij de trainers het beste en gaat hij tijdens de intake proberen om ook de klant zo goed mogelijk te leren kennen zodat hij de juiste coach bij elke klant kan plaatsen zodat het een ‘match made in heaven’ is.

Personal training kan met doelen op korte termijn of kan met doelen op lange termijn. Personal training kan zelfs zonder specifieke doelen waarbij het gewoon draait om de algemene gezondheid van de persoon te optimaliseren.
Sinds 2010 begeleiden we al klanten en sommige zijn nog steeds bij ons, maar we hebben uiteraard ook mensen die dit willen proberen voor 3-6 maanden om dan zelfstandig verder te gaan. Ook deze klanten zijn welkom en willen we waarde bieden en meegeven in de periode dat ze bij ons zijn.

Het is raadzaam een eigen ongevallenverzekering te hebben voor plotse blessures of ongevallen waarbij de aansprakelijkheid niet bij Club Sterker kan gelegd worden.

Wij hebben geen specialisaties in cardiotraining, dus het uitschrijven van loopschema’s om een marathon sneller te lopen bieden we niet aan, maar wij begeleiden wel cardio-sporters (bv marathonlopers) om ervoor te zorgen dat hun lichaam sterk genoeg is om die belasting aan te kunnen. Dit op vlak van mobiliteit, kracht, krachtuithouding en voeding.

Dan bevriezen we je abonnement. Het ligt aan de lengte dat je “OUT” bent of we jouw uurslot(en) kunnen vrijhouden of terug open zetten. Wel zullen we tijdelijk je uurslot(en) opvullen met klanten.

Klanten die langdurig 1x per week bij ons krachttraining komen doen en erna zelfstandig wat wandelen, tennissen, joggen,… die gaan zeker een verschil in kracht en gemak voelen.
Maar als je echt een verandering in de spiegel wilt en je lichaamssamenstelling wilt veranderen dan is 2x per week de absolute minimum.
Het resultaat dat je mag verwachten ligt volledig aan de effort die je erin steekt.

We willen een compleet beweeg-pallet in het leven van de klant brengen. Dit van krachttraining, naar HIIT-training* tot mobiliteit & stabiliteit alsook cardio-training.
Enkel de ‘low-intensity-cardio-trainingen’ zul je niet snel met je coach doen, een coach betalen om samen te gaan wandelen, joggen, fietsen, zwemmen is niet zo interessant. Dat is laagdrempeliger en ga je perfect zelfstandig kunnen doen met huiswerk van je coach.

*High Intensity Interval Training

Waar kunnen wij je mee helpen?

Contact

Meer informatie nodig? Contacteer ons