doelgericht leuker en goedkoper

Small Group Training

TRAINEN EN PLEZIER MAKEN MET VRIENDEN

Wat is Small Group Training?

Met vrienden, kennissen, partners in crime of met andere doelgerichte mensen dezelfde voordelen van 1-1 personal training ervaren in een betaalbare formule.

Wij hebben niet stil gezeten en onze gyms ‘future proof’ gemaakt om jullie nog beter naar jullie goals te helpen. Persoonlijk of in kleine groepjes (3-6)

Waarom? Omdat samen trainen doelgericht, leuker en goedkoper is.

88 Tobias 2
 • Data afgestemd op jullie drukke agenda
 • Intensiteit naar wens
 • Geen modeshow
 • Geen krachtpatserij
 • Kleine groepen
 • Aangename muziek
 • Nieuw topmateriaal

Het volledige Sterker aanbod

KRIEBELT HET OM TE STARTEN?

Zo werkt het

 • Laat van je horen via ons formulier
 • Hou je mailbox in de gaten
 • Wij contacteren je om de Small Group Training af te spreken
 • Kom gezellig samen sporten

Het Sterker team dat voor je klaar staat

135530855_3596751980393179_1962159889761301644_n_edited
Tobias Maerien

Personal Trainer, Foodcoach

135796450_3596766920391685_6183720325412734572_n_edited
Philip Fagoo

Personal Trainer

135750561_3596781270390250_3207849693217435369_n (1)_edited
Christel Meulemans

Foodcoach

135454184_3596793670389010_5328348616883468141_n_edited
Sieg Henrist

Personal Trainer, Masseur

669524f0-9a76-47e1-a51c-ec1fa12d490a
Yoni

Personal Trainer, Sportverzorger

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen

We delen onze meest gestelde vragen maar persoonlijke begeleiding staat bij ons echt centraal dus aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Bedankt dat je interesse hebt in onze diensten!
Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op, daarna plannen we met jou een vrijblijvend intake gesprek in.
We verwelkomen je dan in één van onze vestigingen met een lekkere kop koffie.

IMG_3042 kopie
Koffie staat klaar

Tijdens dit gesprek overlopen we onze visie, werkwijze, mogelijkheden en prijzen. Maar het allerbelangrijkste op dat moment is luisteren naar jouw verhaal, waarna we bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus, wees welkom en laat ons jou helpen naar een sterkere en gezondere versie van jezelf!

Mensen met acute pijn adviseren we om eerst een dokter/kinesitherapeut te raadplegen, maar eenmaal je een diagnose hebt kunnen we hand-in-hand samenwerken met de behandelde specialist.

Wij hanteren een 24-uur cancel policy.

Uiteraard! Wij benaderen elk individu zodat hij/zij kan bewegen op zijn/haar niveau.

Een misvatting die we wel even willen counteren is het feit dat men denkt dat mannen en vrouwen verschillende oefeningen krijgen. We willen mensen compleet trainen dus mannen moeten ook bv hun bilspieren trainen en vrouwen ook bv hun armen. Uiteraard is er een verschil bij mannen en vrouwen in volume dat we spiergroepen trainen.

We werken persoonlijk en we willen deze aanpak ook doortrekken in onze intake en kennismaking. We nodigen mensen bijzonder graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarin we alles overlopen qua visie, werkwijze, mogelijkheden, pakketten en prijzen.

In het filiaal te Turnhout is er een douche, in de vestiging te Retie nóg niet.
Maar we willen groeien waarbij elk filiaal een douche zal hebben.

We werken met vaste momenten voor alle klanten, als je eens niet kan op jouw slot dan puzzelen we uiteraard binnen onze mogelijkheden zodat je op een ander moment kan trainen die week.
Reden: We willen klanten leren dat hun beweeg-moment(en) ook prioriteit is in hun week, zodat men leert dat ze ook rondom deze beweeg-moment(en) heen moet plannen.

We willen een vaste coach per klant zetten, uiteraard als de coach ziek is of vakantie heeft zullen we vervanging voorzien.
Al onze coaches zijn geschoold en goedgekeurd door hoofdcoach Tobias Maerien en uiteraard is elke trainer anders qua persoonlijkheid, maar ook in hun eventuele specialisatie. Als hoofdcoach kent hij de trainers het beste en gaat hij tijdens de intake proberen om ook de klant zo goed mogelijk te leren kennen zodat hij de juiste coach bij elke klant kan plaatsen zodat het een ‘match made in heaven’ is.

Personal training kan met doelen op korte termijn of kan met doelen op lange termijn. Personal training kan zelfs zonder specifieke doelen waarbij het gewoon draait om de algemene gezondheid van de persoon te optimaliseren.
Sinds 2010 begeleiden we al klanten en sommige zijn nog steeds bij ons, maar we hebben uiteraard ook mensen die dit willen proberen voor 3-6 maanden om dan zelfstandig verder te gaan. Ook deze klanten zijn welkom en willen we waarde bieden en meegeven in de periode dat ze bij ons zijn.

Indien je een blessure oploopt door een fout van de trainer dan zal dit op onze BA-verzekering zijn.
Alle andere plotselinge blessures zijn voor je eigen familiale verzekering.

Wij hebben geen specialisaties in cardiotraining, dus het uitschrijven van loopschema’s om een marathon sneller te lopen bieden we niet aan, maar wij begeleiden wel cardio-sporters (bv marathonlopers) om ervoor te zorgen dat hun lichaam sterk genoeg is om die belasting aan te kunnen. Dit op vlak van mobiliteit, kracht, krachtuithouding en voeding.

Dan bevriezen we je abonnement. Het ligt aan de lengte dat je “OUT” bent of we jouw uurslot(en) kunnen vrijhouden of terug open zetten. Wel zullen we tijdelijk je uurslot(en) opvullen met klanten.

Klanten die langdurig 1x per week bij ons krachttraining komen doen en erna zelfstandig wat wandelen, tennissen, joggen,… die gaan zeker een verschil in kracht en gemak voelen.
Maar als je echt een verandering in de spiegel wilt en je lichaamssamenstelling wilt veranderen dan is 2x per week de absolute minimum.
Het resultaat dat je mag verwachten ligt volledig aan de effort die je erin steekt.

We willen een compleet beweeg-pallet in het leven van de klant brengen. Dit van krachttraining, naar HIIT-training* tot mobiliteit & stabiliteit alsook cardio-training.
Enkel de ‘low-intensity-cardio-trainingen’ zul je niet snel met je coach doen, een coach betalen om samen te gaan wandelen, joggen, fietsen, zwemmen is niet zo interessant. Dat is laagdrempeliger en ga je perfect zelfstandig kunnen doen met huiswerk van je coach.

*High Intensity Interval Training

Waar kunnen wij je mee helpen?

Contact

Meer informatie nodig? Contacteer ons

9789401480789-1
Afwerking: Paperback
Aantal pagina’s: 176
Afmetingen: 253×195
EAN: 9789401480789
Uitgever: Lannoo
trustpilot-badge
Bekijk onze beoordelingen
boek -plan- buik weg

In 12 weken naar een strak lichaam

 • Krijg je basisconditie op peil en streef naar een gezonde spiermassa
 • Met leefbare en vooral houdbare doelstellingen
 • Met 15 heerlijke recepten

Elke man wil wel dat zijn lichaam gezond en sterk is, en vooral zonder een blubberbuikje. Personal Coach Tobias Maerien gaat voor de totaalaanpak.

In dit boek helpt hij graag bij het streven naar of onderhouden van een sterk lichaam, het opbouwen van meer mentale weerbaarheid en het vinden van een heilzaam voedingspatroon. De gezonde voeding baseert hij op het meest toegankelijke principe van Intermittent Fasting, dat het makkelijkste aansluit bij de ‘social setting’. Het 12-wekentrainingsschema is opgebouwd uit korte, maar intensieve trainingssessies, dus geen langdurige cardio-workouts. Het is namelijk juist in de herstelfase van een zware training dat de grootste progressie plaatsvindt.

€ 22,50